Website laten maken.

> Webdevelopment

zelfst.naamw. (v.) –  Verzamelnaam voor het ontwikkelen van websites

Wil je een website laten maken?

Webdevelopment of het ontwerpen en ontwikkelen van een website is niet gewoon een dienst.

Het is als het ware een volledig fabricageproces waarbij vele factoren zelfstandig ontwikkeld of gecreëerd moeten worden. Bij het laten maken van een goede website zijn er altijd een aantal componenten : een knap ontwerp in lijn met de huisstijl, krachtige content en goede onpage SEO. Daarbuiten is het ook belangrijk een passende domeinnaam te kiezen gekoppeld aan betrouwbare, snelle webhosting.

Om die componenten op te bouwen wordt bij FABRIK informatik. niet elke stap afzonderlijk bekeken. Er wordt gezorgd dat tijdens de ontwikkeling SEO & responsive design op de frontlinie meegenomen worden. Zodat elke website na lancering op alle media functioneel bekeken kan worden en SEO friendly is.Wil je een website laten maken? Kies dan voor FABRIK informatik.

Hieronder vind je dan ook een scala aan webdevelopment diensten waarbij FABRIK informatik. je kan bijstaan in het laten maken van jouw website. Heb je al een website en wil je aanpassingen aan logo, ontwerp, webhosting, content, SEO of backup & update: Website laten maken? Contacteer FABRIK informatik.

01 Webdesign.

Webdevelopment

Website laten maken op maat van jouw web ontwerp. Functioneel, dynamisch én betaalbaar.

E-commerce

Ontwikkelen van een online webwinkel met alle functionaliteiten naar uw noden.

Slider design

Ontwerpen van een integreerbare slider, compleet met alle extra’s zoals knoppen, effecten en parallax.

Responsive

Omzetten van elk ontwerp zodat dit overzichtelijk en functioneel weergegeven wordt in alle resoluties.

02 Webhosting.

Hosting.

Betrouwbare en razendsnelle webhosting waarbij je altijd online te vinden bent. Zonder limitaties van datalimieten, subdomeinen en databases.

Domeinnaam.

Je eigen (bedrijfs)naam geregistreerd als domein, waarbij je deze kan koppelen aan je webhosting en email. vele domeinnaam extensies beschikbaar.

SSL.

Een beveiligde laag (SSL) die tussen een browser en een server geplaatst wordt, zodat de gegevens beveiligd worden. Standaard inbegrepen in het webhostingpakket. 

Email.

Met de e-mail op je domein   ben je altijd en overal bereikbaar. Verstuur en ontvang veilig e-mail waar en wanneer je wilt. Maak daarbij gebruik van onbeperkt aantal aliassen en gratis webmail.

03 SEO.

Keywords.

De analyse van welke “keywords” er in jouw niche uitspringen om goed te ranken in google. Aan de hand van deze analyse wordt er een voorstel van content gemaakt.

Content.

Het allerbelangrijkste van uw website, vooral om gevonden te worden door zoekmachines. Rank hoger in google door doelgerichte content op een degelijke manier te plaatsen op jouw website.

onpage SEO.

Zorg dat je content goed geïndexeerd kan worden op je pagina’s. Niet alleen door responsive en geoptimaliseerd design, maar ook door sniplets, meta -en alt tags. 

Linkbuilding.

Hét allerbelangrijkste en misschien wel moeilijkste element om beter te ranken in google : zorgen dat bezoekers via (goede) externe links op je website terecht komen. 

04 Side buisness.

Logo design.

Heeft jouw website, email marketing strategie of zelfs visitekaartje nog een logo of complete huisstijl nodig? Neem contact op zodat we samen een oplossing vinden.

Backup & Update.

We zorgen voor reguliere backup’s en zorgen dat alles op uw website vlot blijft draaien door de nodige updates van CMS, plugins en PHP.

Email marketing.

Bereik (een gedeelte van) je klanten met een functioneel en op maat gemaakte mailcampagne. Nieuwsbrieven, promoties en nog veel meer volgens GDPR overeenkomst.

Advies.

Het inwinnen van advies kan soms lastig zijn. Heb je een idee, vraag of zoek je een juiste module? Twijfel niet en neem contact op! Samen bekijken welke mogelijkheden en oplossingen er bestaan.

Meer weten?

Heb je een vraag, idee of ben je op zoek naar webdesign, SEO of webhosting? Zou je graag een offerte hebben voor een project of uitgebreid bekijken wat het zou kosten om jouw website te laten maken? Wil je raad of ideëen rond webdesign of digitale communicatie? Klik en ga naar de contactpagina, of gebruik de contactgegevens en samen maken we jouw project waar!

Neem Contact op.

Blijf op de hoogte.

Blijf op de hoogte.

Abonneer je op de nieuwsbrief!

Menu.